6 Ocak 2012 Cuma

Chrysler 300 ve 300C Luxury Serisi.


İşlere Fiat grubunun karışmasıyla birlikte Avrupa’da Lancia Thema adıyla satışına başlanan Chrysler 300 serisine yeni bir donanım seviyesi eklendi. Daha önce tanıtılan Executive gibi lüks bir paket olan opsiyon iki motor seçeneğiyle birlikte alınabilecek.
Dışarıdan bakıldığında kromajlı ön tampon süslemeleri, ön panjur, yan aynalar, bagaj süslemeleri ve 20 inç çaplı jantlarıyla farklılık yaratan donanım seviyesinde iç mekan için elektrikli ön koltuklar, 8.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip navigasyon sistemi, deri kaplı ön panel ve sütunlar, ısıtma ve soğutma fonksiyonuna sahip ön ve arka koltuklar, elektrikli ayarlanabilen direksiyon ve pedallar, ahşap kaplama, rengi değiştirilebilen LED iç aydınlatma ve krom süslemeler sunuluyor.
Hem 3.6 litre hacimli v6 hem de 5.7 litre hacimli v8 motorla birlikte sunulan araçta kullanılan bu üniteler sırayla 292 ve 368 beygir güç üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip olan araçlar arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak ısmarlanabiliyor.
A.B.D.’de 40.145 Dolar seviyesinden başlayan fiyatları bu ülke için biraz yüksek kaçıyor gibi görünse de v8 motor ve dört tekerlekten çekişli 300C modelinin 45.245 Dolar olarak açıklanan fiyatı verilen farka değecek gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder